Updates

Keratin plus gold

Vanaf heden bieden wij ook de keratin plus gold behandeling aan in de kapsalon! Deze behandeling is te boeken via de knop afspraak maken Voor vragen over de Keratin gold plus kunt u contact met ons opnemen.

Updates

New, Hairextensions!

Voordelen van onze techniek • Niet schadelijk voor het haar • Onzichtbare bevestiging • Zeer hoge, constante kwaliteit • Keuze uit 35 kleuren •Droomhaar in 1 uur Voor & Na Dit wil natuurlijk iedereen zien! Wat is toch het verschil? Zijn de weaves zichtbaar? Ziet het er nep uit? Matchen de kleuren wel met de eigen haarkleur?… Read More New, Hairextensions!

Updates

Leukste kapsalon van Nederland verkiezing!

Yeah, wij zijn genomineerd voor de verkiezing van leukste kapsalon van Nederland ! Daarvoor hebben wij jullie stemmen nodig. Hoe doe je dat ? via deze link www.kapperenkapsalon.nl/the-mix-by-britt kan je je stem uitbrengen, als je dat hebt gedaan stuur dit dan door naar mij en je ontvangt maar liefst 10% korting op je eerstvolgende behandeling… Read More Leukste kapsalon van Nederland verkiezing!

Updates

Beyond Blond collection

Updates

NEW!

Vanaf heden werken wij samen met prachtige producten van Jean Paul Myné! voor meer informatie kan je kijken op de pagina “Jean Paul Myné”

Updates

YES WE’RE ONLINE!

Hi allemaal, welkom op de prachtige nieuwe website van The Mix by Britt.
Het heeft even mogen duren, maar dan heb je ook wat.… Read More YES WE’RE ONLINE!